从发布 以太网

以太网传真 直接传真 Accelerates Business-Critical Communications During the COVID-19 Pandemic

发表于2020年5月27日

以太网传真 today announced that its 直接传真™ solution is 帮助政府和 healthcare 组织管理 high 关键业务数据量 由于 coronavirus (COVID-19) pandemic. etherFAX’s 基于云的安全文档交付 platform manages 峰值溢出传真操作 and eliminates 与传统电话基础架构相关的繁忙信号, enabling business continuity 对于诸如 statewide unemployment offices and hospitals across the country.

“The 新冠病毒 pandemic has exposed the fragility of 传统电话基础设施” said Paul Banco, CEO 和 Co-Founder of etherFAX. “Limited PSTN-based fax 数s and systems simply cannot handle the increased number of documents being 每天传播 例如患者信息, test results, medical treatments, and unemployment benefits, creating more chaos during a 高ly stressful time.”

的 etherFAX 安全交换网络(SEN)是世界'最大的传真网络,利用混合云技术提供100%安全 communications. 直接传真 via etherFAX SEN enables organizations to send 和 receive PHI directly to applications 和 devices with ultra-fast transmission speeds, guaranteed delivery, 和 end-to-end encryption. etherFAX SEN features built-in redundancy 和 消除 the need for phone lines, fax boards, 和 servers.

最近, 国家失业部门’s online system was overwhelmed when more than 72,000 people applied for unemployment insurance in one week. 的 department’s fax lines were constantly busy, making it difficult to submit unemployment claims. To streamline workflows 和 eliminate busy signals once 和 for all, etherFAX and 它的 partner Instant InfoSystems 支持部门’s transition to the etherFAX 通过实施云中的网络 地层传真® Production Services,是一种企业级生产传真解决方案,由 etherFAX. As a result, the department was able to keep pace with the 高 volume of faxes.

以太网传真 最近还为 ling鸟科医师, a leading multispecialty group of 医疗 providers. Starling Physicians required a solution that was digital 和 direct and integrated etherFAX DirectFax to deliver protected health information (PHI) 和 高-resolution documents faster 和 more securely.

“With etherFAX,我们不再遇到忙碌的信号,” 说过 Tiffany Jaworski, Practice Manager at Vernon Pediatrics for ling鸟科医师. “Even if an office’网络离线 etherFAX 会将传真排在队列中,直到我们重新联机。”

通过利用传真技术的安全性和云的可扩展性, 医疗机构 can utilize etherFAX DirectFax 通过SEN在几秒钟内提供高分辨率的全彩色文档。 etherFAX SEN是HIPAA,PCI DSS, and SOC 2 compliant 和 enables 医疗机构 to securely send 和 receive sensitive 和 unstructured data such as patient records, scripts, discharge summaries, 医疗 forms, authorizations, prescriptions, 和 insurance claims.

以太网传真 also 允许组织从今天起发送和接收高分辨率文档’流行的传真服务器以及第三方消息传递平台,包括Slack,Team, Microsoft Fax, 和移动应用程序。借力 etherFAX SEN,组织可以在接近诊断图像质量的Android和iOS手机上发送和接收传真和PHI文档。 The etherFAX 生态系统持续增长,仅医疗保健领域就有600万个连接的端点和400万个连接的端点。

关于 以太网传真

成立于2009年, etherFAX® offers a unique solution that extends existing fax server solutions to the cloud. By eliminating the need for costly network fax systems, such as fax boards 和 recurring telephony fees, etherFAX’s 专利技术利用Internet来管理所有关键业务传真通信。有关更多信息,请访问 www.etherfax.net,在Twitter上关注我们 www.twitter.com/etherfax,请致电877-384-9866或发送电子邮件 [电子邮件 protected]